Uprava policije: Tokom vikenda 52 saobraćajne nezgode
Ilustracija

Uhapšeno 56 vozača

Uprava policije: Tokom vikenda 52 saobraćajne nezgode

Tokom prethodnog vikenda (petak, subota i nedjelja) na crnogorskim putevima evidentirane su 52 saobraćajne nezgode u kojima je šest lica je zadobilo teške, a 19 lica lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

U istom periodu, kako navode, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 168 prekršajnih prijava, izdali 1.034 prekršajna naloga, privremeno oduzeli 16 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

"Uhapšeno je 56 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja, od čega su lišena slobode 33 vozača zbog vožnje pod pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji većoj od 1g/kg, 15 vozača zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci, kao i osam vozača zbog počinjenih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", poručuju iz Uprave policije. 

Od ukupnog broja lica uhapšenih u saobraćaju u petak, subotu i nedjelju, 19 vozača je uhapšeno u Podgorici, a po pet vozača uhapšeno u Pljevljima, Baru, Budvi i Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.