Vojvodić: Očekujemo narednih dana da poslanica Radinka Ćinćur peti put podnese ostavku u PES-u
Nikola Vojvodić

Vojvodić: Očekujemo narednih dana da poslanica Radinka Ćinćur peti put podnese ostavku u PES-u

Poslanica Radinka Ćinćur, koja je prije više od pola godine otuđila poslanički mandat i formirala nezavisni poslanički klub, ima potrebu, očigledno po instrukcijama, da više puta konstatuje nepripadanje partiji zahvaljujući kojoj je ušla u parlament, saopštio je poslanički kandidat Pokreta Evropa sad! iz Bara, Nikola Vojvodić.

Zato kako je kazao, očekuje narednih dana da poslanica Ćinćur po peti put podnese ostavku u PES-u i to objavi senzacionalistički.

“Interesantno je da poslanica Ćinćur dok pravi paralelu između Spajića i Đukanovića, zaboravlja da zajedno sa DPS-om nije glasala za povećanje minimalnih penzija penzionerima, što je bilo jedno od ključnih obećanja liste čije je stavove zastupala, dok nije dobila poslanički mandat.”, naveo je on.

Na kraju zaključuje, koliko god poslanica Ćinćur bila uporna kritikujući program Evropa sad, zahvaljujući kome je dobila mandat, toliko ćemo biti obavezni da je podsjećamo da nikad ne bi ušla u parlament da prije izbora nije podržavala izbornu listu koja je garantovala unapređenje životnog standarda i koja će u potpunosti realizovati sve obećano.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.