Tramp ugostio Netanjahua, prisjetili se starih dana: To je bila najbolja večera ikad...

Tramp ugostio Netanjahua, prisjetili se starih dana: To je bila najbolja večera ikad...

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp ugostio je danas izraelskog premijera Benjamina Netanjahua i njegovu suprugu Saru u rizortu Mar-a-Lago na Floridi.

Tramp je tokom sastanka rekao da je "uvijek imao veoma dobre odnose" sa Netanjahuom, prenio je Rojters.

Netanijahu, koji je sjedio preko puta Trampa za stolom zajedno sa savjetnicima, rekao je da će Izrael poslati pregovarački tim na pregovore o prekidu vatre u Gazi u Rim "vjerovatno početkom nedjelje".

Tramp je dočekao Netanjahua i njegovu suprugu riječima: "Počastvovan sam, uđite, uđite", preneo je Tajms of Izrael.

"Nedostajao si nam", rekla je Sara dok se ona i Tramp razmjenjivali poljupce.

"To je bila najbolja večera kojoj je ikada prisustvovao", rekao je Tramp Netanjahuu vjerovatno misleći na večeru koju su njih dvojica imali dok je bio u Bijeloj kući.

Tramp i Netanjahu su se rukovali, da bi predsjednik SAD potom pozvao izraelskog premijera da se slikaju.

Oni su držali i fotografiju jednog od djece porodice Bibas, koje je Hamas kidnapovao iz kibuca Nir Oz 7. oktobra, na zahtjev njihovog djeda Elijahua Bibasa.

Tramp je rekao da će to "biti sređeno".

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.