SD: Spajić da objasni veze sa Dodikovim sinom
Socijaldemokrate

SD: Spajić da objasni veze sa Dodikovim sinom

Socijaldemokrate Crne Gore pozvale su premijera Milojka Spajića da objasni veze sa Igorom Dodikom, sinom predsjednika entiteta Republika Srpska Milorada Dodika koji je već nekoliko godina na američkoj crnoj listi, a koji je javno priznao da je bio od pomoći Milojku Spajiću u razvoju stranačke infrastrukture za Pokret Evropa sad.

Spajić je dužan da crnogorskoj javnosti objasni prirodu odnosa koje ima sa porodicom Dodik, te kako je i na koji način mlađi Dodik pomogao u jačanju partijske infrastrukture pokreta Evropa sad."

Socijaldemokrate naglašavaju da je naročito je problem ako je ta pomoć finansijske prirode, kako se to može zaključiti iz saopštenja Igora Dodika. “Spajić bi trebao, ukoliko tvrdnje mlađeg Dodika nisu tačne, prekinuti sa ćutanjem i javnosti precizno objasniti šta je sve podrazumijevala pomoć iz Republike Srpske." zaključeno je iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.