Nenezić: Kapitalni projekti postali nacionalno obojeni, u Baru se nikad nismo prebrojavali
Branislav Nenezić, Foto: SD

Nenezić: Kapitalni projekti postali nacionalno obojeni, u Baru se nikad nismo prebrojavali

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić kazao je da smo došli do momenta da su i kapitalni projekti u Crnoj Gori postali nacionalno obojeni.

"Tužno. Iako znamo da se samo radi o izgradnji alibija za svoj neprincipijelni politički potez podrške i saveza sa Demokratskim frontom, previše je pa i od Ervina. U Baru i Čelugi žive građani svih vjera i nacija, jednako im, kao i svim građanima u Crnoj Gori pripada pravo na razvoj i prosperitet", rekao je Nenezić.

Kazao je da se u “gradu otvorenih vrati” nikada nijesu prebrojavali i odvajali, već uvijek u slozi živjeli.

"Mada koliko ćete se “pitati”, dobro je da i jedan pješački prelaz iscrtate", zaključuje Nenezić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.