U Kolašinu uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine: Oduzeto 350 komada parfema
Foto: Uprava policije Crne Gore

Uprava policije saopštila

U Kolašinu uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine: Oduzeto 350 komada parfema

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupajući po operativnim informacijama, sinoć u mjestu Rijeka Mušovića, zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo kojim je upravljao A.B. (30).

“Pregledom vozila pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu“, saopšteno je iz UP-a.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme, te da se A.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

“Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja“, kazali su iz Uprave policije.

Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu.

image1236502916

Foto: Uprava policije Crne Gore

M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.