U Baru tokom januara lišeno slobode 76 vozača
Ilustracija

U Baru tokom januara lišeno slobode 76 vozača

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su tokom januara, sprovodeći pojačane kontrole u saobraćaju zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima lišili slobode 76 vozača.

Saobraćajna policija je lišila slobode 43 vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a njih 19 zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

Sedam vozača je lišeno slobode jer je odbilo da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance, dok su dva vozača lišena slobode zbog prekoračenja brzine, a tri vozača jer se nisu zaustavila na znak za zaustavljanje policijskog službenika. 

Dva vozača su u Baru tokom januara lišena slobode zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.