“Sa državom se više niko neće igrati“
Aleksa Bečić

Bečić pozdravio hapšenje Čorguza

“Sa državom se više niko neće igrati“

Čestitke Sektoru za borbu protiv kriminala (SBPK) na čelu sa pomoćnikom direktora UP Lazarom Šćepanovićem, za današnje procesuiranje i hapšenje Binalija Čorguza umjesto za njega očekivane slobode, lica koje nadležni organi Turske terete za izvršenje niza najtežih krivičnih djela, kao i za veliki broj akcija SBPK-a prethodnih dana od Rožaja do Cetinja kojima su razbijani lanci krijumčarenja cigareta, ali i procesuirani određeni službenici MUP-a, saopštio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

Kako je kazao, bez obzira na sve izazove, deficite i opstrukcije, svakodnevno se konkretnim djelima potvrđuje da, nema privilegovanih i da počinioci krivičnih djela i članovi kriminalnih organizacija, sa pravom osjećaju strah od države.

“Vrijeme pošteđenih i zaštićenih je prošlost. Sa državom se više niko neće igrati, niti će od države bilo ko biti jači”, poručio je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.