Knežević: Dan Hristovog rođenja predstavlja simbol božanskog poziva na radost življenja
Milan Knežević

Lider DNP-a uputio čestitku za predstojeće praznike

Knežević: Dan Hristovog rođenja predstavlja simbol božanskog poziva na radost življenja

Predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević, povodom katoličkog Badnjeg dana i Božića, uputio je najsrdačnije čestitke nadbiskupu barskom, i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije, monsinjoru Roku Đonlešaju, kao i sveštenstvu, monaštvu i svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti u nas, i u rasijanju.

Dijeleći bogougodnu misao monsinjora Đonlešaja da se u Isusu Hristu grle čovjekoljublje i mir, Knežević upućuje najiskrenije želje da najradosniji dan Hristovog rođenja svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti donese novu radost, prosvjetljenje duha, mir i spokoj, osjećaj istinskog prijateljstva prema svojoj i svim drugim konfesijama.

Knežević istovremeno ukazuje da dan Hristovog rođenja predstavlja simbol božanskog poziva na radost življenja, na poštovanje i toleranciju svih vjera i nacija u mirnoj Crnoj Gori i šire.

Predsjednik DNP-a ističe multikonfesionalni i multinacionalni sklad u svijetloj tradiciji Crne Gore, uz želje da blagi dani katoličkog Božića ozare mnoga srca božjom ljubavlju, snažeći dobrotu, suživot i tradicionalni mir na našem duhovnom prostoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.