Crnogorski državljanin uhapšen u Milanu: Zajedno sa Bosancem i Slovencem ukrao tašnu vrijednu 2.300 eura
Ilustracija

Crnogorski državljanin uhapšen u Milanu: Zajedno sa Bosancem i Slovencem ukrao tašnu vrijednu 2.300 eura

Trojica šezdesetogodišnjaka Crnogorac (66), Bosanac (67) i Slovenac (62) uhapšeni su danas u centru Milana zbog krađe Yves Saint Laurent torbe vrijedne 2.300 eura iz poznatog luksuznog butika.

Kako prenose italijanski mediji, policija je ranije tog dana primjetila šezdesetogodišnjake u ulici Corso Garibaldi, gdje su ulazili u skoro svaki butik i pravili se da razgledaju stvari. Policija ih je pratila i posmatrala sva njihova kretanja čak i unutar butika , naročito zbog toga što su sva trojica odavno poznata po krađama, zbog kojih su više puta hapšeni i osuđivani.

“U poznati skupoceni butik ulazili su jedan po jedan. Lutali su od police do police, a dok su dvojica saučesnika odvlačili pažnju prodavača zahtjevima za informacijama i odjevnim predmetima za isprobavanje, treći  je ispod jakne sakrio torbu Yves Saint Laurent vrijednu preko dvije hiljade eura”, navode italijanski mediji, dodajući da su sva trojica uhapšena na izlazu iz butika.

“Njih trojica uhapšeni su zbog teške krađe ubrzo po izlasku iz radnje, u ulici Broletto, od strane agenti šestog odeljenja mobilnog tima iz Milana koji su ih nekoliko sati držali na oku. Naime, primjetili su ih u ranim popodnevnim satima dok su sumnjivo ulazili i izlazili iz prodavnica u ulici Corso Garibaldi”, saopšteno je iz policije.

Pored ukradene torbe policija je prilikom pretresa kod uhapšenih pronašla i spravu za skidanje takozvane “zujalice”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.