Madona trenira sedam puta nedjeljno: Zvjerska rutina superzvijezde

Madona trenira sedam puta nedjeljno: Zvjerska rutina superzvijezde

Amerika je "izrodila" mnogobrojne talentovane izvođače, neki od njih ostali su upamćeni po glasu aždaje i nebeskim visinama u tonovima, neki po kontroverznim nastupima, ali postoji mala nekolicina njih koja je postala više od pjevača i performera - jedna vrsta brenda, kultni fenomen, osoba koja intrigira različite generacijske naraštaje.

U tu odabranu skupinu spada Madona.

Višedecenijska karijera koja traje i dan-danas obezbijedila joj je "mjesto pod zvijezdama" i trag u vječnosti; ovih dana je na udaru javnosti zbog evidentnih estetskih promjena na licu, no njena figura je i dalje za divljenje. Iako gazi sedmu deceniju života, rutina ikone nije nimalo blaža nego u periodu kad je paradirala svojim mišićavim rukama u "Like a prayer" hitu.

A znate li kojem se rigoroznom treningu podvrgava superzvijezda?

Dva sata vježbanja, sedam dana u nedjelji (ples, pilates, joga, trening snage) – uključujući ubitačan program vožnje biciklom 40 kilometara, zatim trčanje, pa penjanje uz 100 stepenica, po pet serija.
Fascinacija oko Madonine muskulature je opravdano, ponekad, jednaka fascinaciji njenom muzikom, prenosi "Vogue".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.