Njemačka ne pamti ovakvu mećavu: Aerodrom u Minhenu okovan ledom, otkazano 560 letova
/ - FOTO: PRINTSCREEN/TVITER/BREAKING AVIATION NEWS & VIDEOS

Njemačka ne pamti ovakvu mećavu: Aerodrom u Minhenu okovan ledom, otkazano 560 letova

Tokom mećave koja je juče pogodila jedan dio Njemačke, a naročito Minhen, zabilježene su nevjerovatne scene na aerodromu u tom gradu.

Aerodrom je čitavog dana bio zatvoren jer je vazdušni saobraćaj onemogućen zbog velike količine padavina. Pored vazdušnog, obustavljeni su i drumski i željeznički saobraćaj.

Jedna od scena koja je zabilježena je i avion koji je potpuno blokiran na jednoj pisti. On je okovan snijegom i zarobljen u potpunosti, dok vatrogasna vozila pokušavaju da ga izvuku sa piste.

U pitanju je avion koji je trebalo da poleti za Dubai, gdje je u toku konferencija o klimatskim promjenama.

Aerodrom u Minhenu je ponovo otvoren u jutarnjim časovima, ali od 880 planiranih letova otkazano je oko 560, rekao je portparol ove vazdušne luke, prenose njemački mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.