Milović: Nadležni imaju rješenje za poskupljenje struje, živite i radite noću, ili manje trošite
Nikola Milović

Milović: Nadležni imaju rješenje za poskupljenje struje, živite i radite noću, ili manje trošite

”Evo prvih novogodišnjih poklona za građane Crne Gore, napisao je na društvnoj mreži X prof. dr Nikola Milović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, komentarišući najavu da će od 1. januara struja poskupjeti za 5,63 odsto.

“Kad prodje najduži januar stižu uvećani računi za struju! Ali nadležni imaju rješenje, živite i radite noću, ili manje trošite.Mudrim i pametnim predlozima nikad kraja!”, napisao je Milović, dodajući da je ovo još jedan udar na životni standard građana Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.