Tom Kruz se vraća snimanju nakon štrajka

Tom Kruz se vraća snimanju nakon štrajka

Osvježio izgled novom frizurom, pa podijelio fanove Tom Cruise se nakon štrajka holivudskih filmskih radnika vraća snimanju, a pažnju je privukla njegova nova frizura. Pustio je da naraste te ofarbao u svjetliju nijansu. Njegovi fanovi imaju podijeljena mišljenja.

- Mislim da bi što prije trebao otići u frizerski salon", "Zašto mu niko nije rekao koliko mu ova frizura loše stoji?", "Meni je simpatičan. Izgleda dosta mlađe", "Volim kada se muškarac ne boji eksperimenta", neki su od komentara na društvenim mrežama.

No, on će uskoro definitivno morati kod frizera zato što uskoro počinje snimanje osmog nastavka "Nemoguće misije".

U London je stigao privatnim avionom. Premijera filma je bila najavljena za 28. juni 2024. godine, ali je pomjerena.

Podsjećamo, magazin New Musical Express je nedavno objavio listu 20 najbogatijih glumaca na svijetu. Cruise je na šestom mjestu. Neto vrijednost njegovog bogatstva je 570 miliona dolara.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.