Canović: Monstat bezuspješno vrši pritisak, iskontrolisaćemo proces do kraja
Nihad Canović, Foto: SD

Canović: Monstat bezuspješno vrši pritisak, iskontrolisaćemo proces do kraja

Predsjednik Popisne komisije u Plavu Nihad Canović (SD) reagujući na dopis Monstata naveo je da iz Uprave za statistiku "umjesto bezuspješnih pokušaja zastrašivanja, bolje da odgovore na dopise/upite, što im je uostalom i obaveza".

“Ovakav očigledan pritisak od strane Monstat nas neće obeshrabriti da u potpunosti i do kraja iskontrolišemo sprovođenja popisa i da spriječimo svaku vrstu zloupotrebe podataka”, navodi Canović na društvenoj mreži X. 

Jasno je kako poručuje da sopstvenu odgovornost za nepripremljen proces ovim dopisom žele da prebace na nas. 

”U dosadašnjem postupanju Popisne komisije na čijem sam čelu sve je urađeno u skladu sa propisima. Što se, kako se čini, ne bi moglo reći za Monstat. Stoga ih pozivam da umjesto bezuspješnih pokušaja zastrašivanja, odgovore na dopise/upite, što im je uostalom i obaveza.”, navodi se u saopštenju Canovića

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.