Na Cetinju pojačane aktivnosti policije: Zaplijenjene manje količine marihuane i kokaina
Prijestonica Cetinje

Na Cetinju pojačane aktivnosti policije: Zaplijenjene manje količine marihuane i kokaina

Pripadnici policije su na Cetinju, na raskrsnici magistralnih puteva Cetinje – Podgorica – Budva, kontrolisali vozilo marke Mercedes podgoričkih registarskih oznaka koji m je upravljao J.T. (23) iz Podgorice.

Kod njega je pregledom pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Protiv J.T. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Takođe, cetinjska policija je u saradnji sa Posebnom jedinicom policije u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju, kontrolisala vozilo marke Audi kojim je upravljao D.M. (35)

“Pregledom lica i vozila policija je pronašla manje pakovanje sa sadržajem praškaste bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain“, saopšteno je iz UP-a.

Protiv D.M. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, a on je i alkotestiran te je utvrđeno da je vozilom upravljao sa 1.35 promila alkohola u organizmu i lišen je slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Nastavkom aktivnosti cetinjska policija je u saradnji sa Posebnom jedinicom policije kontrolisala lice P.K. (19) i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana.

Nadalje, kontrolisan je A.M. (24) koji je upravljao vozilom cetinjskih registarskih oznaka. Kod njega su pronađena dva manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i jedno pvc pakovanje sa sadržajem praskaste materije bijele boje nalik na opojnu drogu kokain.

Protiv ovih lica podnijete su prekršajne prijave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.