Draginji Vuksanović Stanković ponovo upućene prijetnje smrću
Draginja Vuksanović Stanković

Draginji Vuksanović Stanković ponovo upućene prijetnje smrću

Kandidatkinji Socijaldemokratse partije SDP za predsjednicu Crne Gore i poslanici te partije Draginji Vuksanović Stanković, ponovo je prijećeno smrću, i to preko društvene mreže Twitter, saznaje CdM.

Vuksanović Stanković je, kako CdM saznaje, prijetnje sinoć prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih.

Prjetnju je na Twitteru, kako se navodi u prijavi, 8. marta postavio profil pod imenom Boris Janković.

“Evo recimo Draginju Vuksanović Stanković bi ja lično da je negde sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bi na žensko nikad digao ruku, ali bi nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u Twittu.

3328841391675604094672939144550397208219153n

Foto: Screenshot, Twitter

Vuksanović Stanković je u prethodnom periodu u više navrata bila meta brutalnih prijetnji, seksističkih i mizoginih poruka.

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore, poznata crnogorskoj javnosti po aktivnom političkom djelovanju, borkinja za građansku, suverenu i multietničku Crnu Goru, u više navrata do sada bila izložena brutalnim prijetnjama smrću, a zbog ugrožene bezbjednosti joj je i dodijeljena dvadesetčetvoročasovna pratnja pripadnika Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.