Mandić: Demokratski front formiran na ideji pomirenja
Andrija Mandić

Mandić: Demokratski front formiran na ideji pomirenja

Demokratski front (DF) je osnovan i na ideji pomirenja, poručio je predsjednički kandidat i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić u Mojkovcu.

“Od 2020 godine ne postoje više ta dva puta, put napada i put odbrane, već sada postoji samo jedan put. To je put pomirenja na ovim prostorima. Neko kaže: Otkud sada ova priča o pomirenju? Podsjetiću vas, 2012. godine kada je osnovan DF, on je osnovan i na ideji pomirenja u Crnoj Gori”, kazao je Mandić u Mojkovcu.

Mandić, međutim, kaže da neće da se mire “sa Milom Đukanovićem niti sa kriminalizovanim funkcionerima DPS-a”.

“Ali sa onim ljudima, koje vi znate ovdje u Mojkovcu, sa tim ljudima koji su glasali za DPS, zašto te ljude ne bismo pozvali da budu zajedno sa nama? Jer, kada smo zajendo, onda smo mnogo jači. Ova zemlja je stabilnija kada smo zajedno. Postoji vrijeme kada se sije i kada se žanje”, rekao je Mandić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.