Mandić i Varhelji, Foto: Skupština Crne Gore

Varhelji čestitao Mandiću na izuzetnom liderstvu

"Crna Gora napravila značajne korake u sprovođenju reformi vladavine prava"

Evropski komesar za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelji čestitao je predsjedniku Mandiću na rezultatima koje je Skupština postigla kada je u pitanju dobijanje pozitivnog IBAR-a.

"Zadovoljstvo mi je da Vam čestitam na značajnim koracima koje je Crna Gora napravila u sprovođenju reformi vladavine prava u proteklim mjesecima. To uključuje niz novih zakona, izmjena i strategija koje je Skupština usvojila, što je dokaz Vašeg izuzetnog liderstva i saradnje sa Vladom premijera Spajića. Želim da izrazim svoju ličnu zahvalnost za Vaše napore - naveo je u pismu Varhelji", saopšteno je iz Skupštine.

On je dodao da su kontinuirani napori predsjednika Mandića od izuzetne važnosti u ovom procesu.

"Želim da Vas uvjerim u nepokolebljivu podršku Evropske komisije u ovom poduhvatu i da Vas ohrabrim da nastavite svoj konstruktivni rad", zaključio je Varhelji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.