Podgoričanin uhapšen zbog ulične prodaje droge: Kod 20-godišnjaka pronađeno 24 grama kokaina
Foto: Uprava policije Crne Gore

Podgoričanin uhapšen zbog ulične prodaje droge: Kod 20-godišnjaka pronađeno 24 grama kokaina

U cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, a postupajući po operativnim informacijama, pripadnici podgoričke policije su juče u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici kontrolisali N.T. (20).

Kod njega je kako je saopšteno iz UP-a pronađeno pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 24 grama.

“Nakon toga, policija je u stanu u kojem boravi N.T. pronašla i oduzela šest manjih pvc pakovanja sa praskastom materijom bijele boje za koju se se sumnja da je opojna droga kokain ukupne težine 3,53 grama. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, te je po njegovom nalogu N.T. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, kazali su iz Uprave policije.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.