Vukšić predsjednički kandidat Demohrišćanskog pokreta

Vukšić predsjednički kandidat Demohrišćanskog pokreta

Predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić kandidat je za predsjednika Crne Gore ispred te partije.

"Želim da poručim crnogorskoj javnosti da počinje aktivno djelovanje Demohrišćanskog pokreta. Predviđamo omasovljenje i dugoročno djelovanje", poručio je Vukšić na pres konferenciji.

Kako je kazao, prioritet u djelovanju biće im hrišćansko pomirenje Crnogoraca i Srba.

"Rješenje ovog pitanja je potpuno gašenje ekstremnih i površno gledanih suprotstavljenih blokova, koji širenjem mržnje hrane jedni druge. Recept za ozdravljenje društva je prihvatanje jedni drugih i zajednička borba za našu maticu Crnu Goru. Naša matica nije neka druga država, već Crna Gora, koja nam je najvažnija", kazao je Vukšić, prenosi Pobjeda.

On je istako da je je donijeta odluka da se on kao lider pokreta kandiduje za predsjednika države.

"Kao kandidat za predsjednika, spreman sam razgovarati o saradnji sa partijama koje su naši prirodni saveznici. Nisam nikome dužan ništa, osim ovoj državi. Na sebe nikad nisam dao i tako će biti dok sam živ, ni na sebe ni na svoju državu",  rekao je Vukšić..

On je za kraj poručio i da računa da će sakupiti dovoljan broj potpisa za kandidaturu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.