Nikolić: Vlast štiti one koji rade protiv interesa Crne Gore i podržavaju agresiju Rusije na Ukrajinu
Nela Savković Vukčević, Foto: DPS

Nikolić: Vlast štiti one koji rade protiv interesa Crne Gore i podržavaju agresiju Rusije na Ukrajinu

Podnesena prijava protiv Nele Savković Vukčević od strane predsjednika NVO Udruženje novinara Crne Gore, i ekspresan poziv policije da se poslanica DPS javi u policiju povodom svog jučerašnjeg saopštenja, najbolja je potvrda navoda koje je juče ona iznijela, saopštio je danas Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Dvije i po godine su u ovoj državi, pod zaštitom Krivokapićeve a poslije i Abazovićeve vlade, oni koji otvoreno djeluju protiv interesa Crne Gore, i ne stide se izdaje sopstvene zemlje, već to promovišu kao svoju vrlinu. Svako ko se usprotivi takvoj nakaradnoj praksi, biva meta ne samo agresivnih šovinista i nacionalista, već i državnih organa. Danas je više nego jasno da se vrijednosti koje promoviše ova vlast poklapaju sa agendom NVO Udruženje novinara Crne Gore i njima sličnih, i da je za ovu državu poželjno da se podržava agresija Rusije na Ukrajinu, da se slave zločinci, a da rad protiv Crne Gore budu nagrađen“, kazao je Nikolić.

Poručuje da slobodarska, građanska, evropska Crne Gora podržava Nelu Savković Vukčević, jer ono protiv čega se ona juče javno pobunila, svjesna lavine prijetnji i zastrašivanja kojima će biti izložena, bilo je, jeste i biće vazda prezreno u našoj državi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.