Nestanak struje u Glavnom gradu, više naselja u Podgorici bez struje
Ilustracija

Nestanak struje u Glavnom gradu, više naselja u Podgorici bez struje

Potrošači iz više naselja u Podgorici ostali su večeras bez struje. Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema kazali su za CdM da se uskoro očekuje normalizacija naponskih prilika.

Pojasnili su da je usljed ispada trafoa koji se nalazi u trafostanici došlo je do prestanka napajanja.

“Usljed ispada trafoa T5 110/35kV u TS “Podgorica1″, u 20:26h dio potrošača koji se napaja sa ove trafostanice ostao je bez napona”, kazali su za CdM iz CGES-a.

Kako javljaju čitaoci portala CdM, struje nema u centru grada, Preko Morače, Malo Brdo, Blok V. Takođe, bez napajanja električnom energijom ostali su i Zagorič, Zlatica, Dajbabe i Masline.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.