Šćekić: Pregovori vođeni neozbiljno, određene strukture DF ruše dogovor i idu na ruku DPS-u
Dragoslav Šćekić

Šćekić: Pregovori vođeni neozbiljno, određene strukture DF ruše dogovor i idu na ruku DPS-u

Socijalistička narodna partija (SNP) je spremna za razgovore i pregovore i sa njom se više niko neće poigravati, kazao je potpredsjednik SNP-a i ministar zdravlja u Vladi Dragoslav Šćekić.

On je danas prilikom posjete Beranama kazao da se jučerašnjim pregovorima parlamentarne većine o formiranju nove vlade nije prišlo ozbiljno i odgovorno.

"Mislim da gospodin Milan Knežević iz Demokratske narodne partije nije uradio ozbiljnu i odgovornu stvar. Trebalo je da ostane za stolom i da saopšti sve to šta je planirao da predloži svim učesnicima da bi moglo na bazi jednog ozbiljnog razgovora da se dođe do određenih rješenja. Nažalost, za politiku kakva je danas, poslije 30 godina DPS uzurpacije, očito je da neki političari nemaju dovoljno kondicije ili mogu reći nemaju dovoljno odgovornosti prema građanima, ali Vlada koja trenutno funkcioniše nastaviće da funkcioniše u punom kapacitetu", rekao je Šćekić.

Poručio je da se moraju poštovati i voditi računa o svakoj izgovorenoj riječi.

"Juče nijesam vidio ozbiljan argument jer niko sa sastanka nije izašao sa konkretnom ponudom. Niko nije ponudio ništa. Ne možemo u vazduhu pričati da se nešto nudi, a ne znamo šta se nudi. Oni koji nijesu imali o čemu da pričaju i ništa nisu ponudili su izašli i napustili sastanak", kazao je Šćekić.

On je pitao i kako je moguće da Demokratski front zajedno sa DPS-om traži da se istovremeno raspišu predsjednički i parlamentarni izbori.

"Mislim da u samom Demokratskom frontu ima problema, jer je očito da određene strukture unutar tog saveza ne prate sve na isti način, nego su neprestano opredijeljeni prema tenziji i svađi, prema podjelama, što i odgovara samom DPS-u", rekao je Šćekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.