Knežević: Šćekić ima problema sa istinom, DF prevario URU i SNP tako što su im dali deset ministarstava i ANB
Milan Knežević

Knežević: Šćekić ima problema sa istinom, DF prevario URU i SNP tako što su im dali deset ministarstava i ANB

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević kazao je da je laž da je napustio jučerašnji sastanak parlamentarne većine o formiranju nove vlade.

On je to rekao reagujući na navode ministra zdravlja Dragoslava Šćekića koji je kazao da Knežević “nije uradio odgovornu stvar” i da je trebalo da “ostane za stolom” na jučerašnjem sastanku.

“Dragoslav Dado Šćekić odavno ima probleme sa istinom, zato i pribjegava lažima da sam napustio sastanak kojem on nije ni prisustvovao. Kao što je laž da DF hrani DPS“, naveo je Knežević.

A istina je, prema riječima Kneževića, da DPS hrani Šćekića jer ga je izabrao za ministra.

“I istina je da su SNP i URA dobili deset ministarstava i čitav bezbjednosni sektor. A to ne mogu ni botovima da objasne. A đe ima dima, ima i cigara i Konzilijuma“, naveo je Knežević na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.