Vuksanović Stanković: Kako se kaže Pinokio u ženskom rodu
Draginja Vuksanović Stanković

Vuksanović Stanković: Kako se kaže Pinokio u ženskom rodu

Poslanica Socijlademokratske partije Draginja Vuksanović Stanković ocijenila je da će pučisti biti upisani sramnim slovima u istoriju.

Ona je reagovala nakon što je predsjednica parlamenta Danijela Đurović da je prvi i osnovni preduslov za formiranje nove vlade nastavak Crne Gore putem evropskih integracija i dodala da vanjsku politiku Crne Gore ne treba osporavati.

“Kako se kaže Pinokio u ženskom rodu? Koga ovo zavarava g-đa Đurović i kome dijeli upute, nelegitimnoj i izdajničkoj Vladi ?! Sigurno će biti posvećena kao i Skupština kojom Vi rukovodite antievropskim i antidržavnim interesima. Pučisti će sramnim slovima biti upisani u istoriji“, napisala je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Podsjetimo, Skupština Crne Gore proglasila je za mandatara za sastav nove vlade kandidata parlamentarne većine, lidera Demosa Miodraga Lekića. Pitanje izbora nove vlade, ali i izbora sudija Ustavnog suda, moglo bi biti riješeno već do kraja januara. I sam Lekić je najavio da bi izbor Vlade mogao da bude okončan do 20. januara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.