Đurović: Sazrijevanje demokratije i oslobađanje institucija nijedan trenutak ne smije biti dovedeno u pitanje
Danijela Đurović

Đurović: Sazrijevanje demokratije i oslobađanje institucija nijedan trenutak ne smije biti dovedeno u pitanje

“Sazrijevanje demokratije i oslobađanje institucija je kompleksan proces, ali ni u jednom trenutku ne smije biti doveden u pitanje“, poručila je na Tviteru bivša predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Ona je povodom tri godine od promjene vlasti u Crnoj Gori kazala da smo u prethodnom periodu prošli kroz brojne izazove, koji se dešavaju i ovih dana.

“Neophodno je da svi relevantni društveni činioci daju maksimalan doprinos da se isti sprovede do kraja. Moramo nastaviti da radimo za dobro građana, napredak naše države i njeno što brže pridruživanje Evropskoj uniji. Generacije koje dolaze to očekuju od nas“, saopštila je Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.