Nišić: Analiza Jovane Marović o Otvorenom Balkanu najbolje pokazuje kakva je muka na Abazovića
Irma Nišić, Foto: SD

Nišić: Analiza Jovane Marović o Otvorenom Balkanu najbolje pokazuje kakva je muka na Abazovića

Nismo mogli vjerovati da ćemo od najgore Vlade u našoj istoriji dobiti dokument koji štiti interese Crne Gore i koji potvrđuje sve o Otvorenom Balkanu o čemu smo i mi u Socijaldemokrata mjesecima unazad upozoravali, saopštila je direktorica te partije Irma Nišić.

“I gle čuda, ne da se Vlada Crne Gore pohvaliti, jer im potpredsjednica dan nakon sjednice podnese ostavku na sve funkcije. Fantastičnom duu Abazović-Joković niko neće rušiti snove, za analize nikad nisu čuli, na kritike su gluvi, pa je jedini način da se Otvoreni Balkan i dalje gura- skrajnuti protivnike inicijativi“, kategorična je Nišić.

Kakve štetne i po državu opasne namjere se kriju iza inicijative Otvoreni Balkan, i kakva je muka na odlazećeg premijera koji tu inicijativu propagira zbog preuzetih obaveza prema “važnim regionalnim igračima” , najbolje kako Nišić poručuje potvrđuje analiza sada već bivše potpredsjednice njegove partije - “Crnoj Gori ne treba Otvoren Balkan“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.