Knežević o sjutrašnjem protestu: Veće su šanse da se sjutra na protestu pojavim ja nego Đukanović
Milan Knežević

Knežević o sjutrašnjem protestu: Veće su šanse da se sjutra na protestu pojavim ja nego Đukanović

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević oglasio se povodom sjutrašnjeg protesta ispred parlamenta kojeg organizjue NVO Luča zbog izglasavanja izmjena Zakona o predsjedniku. Poručio je da su veće šanse da se on pojavi na protestu nego predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

"Milo vas je baš snažno podržao, prošli protest je slavio unuku rođendan, a sjutra će da vadi DNK Tutankamonu u Kairskom muzeju. Veće su Vam šanse da se ja pojavim nego On", napisao je Knežević na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.