Za dan rođeno 17 beba
Ilustracija

U Porodilištu Kliničkog centra

Za dan rođeno 17 beba

U Porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, u protekla 24 sata, rođeno je 17 beba.

U Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore obavljeno je 1.887 ambulantnih pregleda, od toga 326 u Institutu za bolesti djece.

“U Urgentnom centru zbrinuto je 226, a u dnevnim bolnicama 196 pacijenata. U istom periodu obavljeno je 67 operativnih zahvata, od toga osam u IBD-u. Na bolničko liječenje primljen je 181 pacijent, od čega 24 u IBD-u”, navodi se u sapoštenju.

U Centru za radiološku dijagnostiku odrađena 542 dijagnostička pregleda, od čega 107 CT i 36 MR pregleda.

“U Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD-a odrađene su 63 dijagnostičke procedure, od toga dva CT i 14 MR pregleda”, navodi se u saopštenju.

U Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku uzorkovano 1.026 pacijenata i odrađeno 28.729 analiza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.