Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas”: Tivat će imati novi, odgovoran i svakodnevno posvećen menadžment Opštine

Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas”: Tivat će imati novi, odgovoran i svakodnevno posvećen menadžment Opštine

Menadžment Opštine Tivat na odlasku nas je nedavno obavijestio o određenom broju projekata koji će biti dovršeni ili započeti baš u mjesecu pred nama. Sasvim u redu, kada bi postojala minimalna šansa da se plasirana informacija razumije kao svakodnevna, odnosno servisna. Opština mora raditi poslove i izvršavati zadatke zbog kojih postoji, u interesu svih građanki i građana, tokom čitave godine i u svim okolnostima, saopšteno je iz Koalicije DPS-SD-SDP-LP, “Prava stvar Za Tivat svih nas”.

Iz Koalicije dodaju da, po stilu informacije i izabranom trenutku za objavljivanje jasno je da se ovdje radi o klasičnoj predizbornoj promociji na početku kampanje i to sa institucionalnih pozicija.

Baš je kako ističu nekako sve “stalo“ u naredni, gle čuda, izborni mjesec, nedostajala je samo još konstatacija “ naredne dvije sedmice su ključne“.

“Krivac“ za to je sajt Direkcije javnih nabavki. Ipak, optuženi sajt nije bio blokiran dvije godine, već tek oko mjesec dana. I to možemo samo donekle razumjeti, ali nije potrebno ići u dubine memorije i prisjetiti se obećanja kako nove vlasti koje su donijele “osvježenje“ neće koristiti institucije i javne funkcije za partikularne političke interese i partijsku promociju, pogotovo ne u predizbornom periodu“, ističe se u zajedničom saopštenju. 

Podsjetili su da je činjenica da je 50 metara trotoara “zaslužilo“ da ga u toku izgradnje, na početku izborne kampanje, obiđu zajedno predsjednik i potpredsjednik Opštine, koji su nosioci jedne od lista, i da su to vrlo ponosno objavili.

“Građankama i građanima Tivta je sve jasno. Mjesec pred nama je u suštini samo završnica kampanje koja je započela odmah nakon prethodnih izbora, održanih prije dvije godine. Imalo se kad rabotat u ove dvije godine, ali više smo bili u institucionalnoj blokadi, političkim nadgornjavanjima, samopromocijama, zaljubljeni u svoj odraz u ogledalu,  i alarm u “pet do podna“ može da zvoni, ali uzaludno. Tivat će nakon 23. oktobra dobiti novi menadžment Opštine, predvođen predstavnicama i predstavnicima naše koalicione liste, odgovoran, stabilan u cjelokupnom četvorogodišnjem mandatu, svakodnevno posvećen Tivtu svih nas. Građanke i građani nam svakodnevno potvrđuju da u našoj listi prepoznaju PRAVU STVAR za Tivat. To ćemo i dokazati konkretnim rezultatima u cijelom trajanju budućeg mandata, i kao većina u SO Tivat i u gradskoj izvršnoj upravi“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.