Dukaj: Tivat postao uspješna priča koja može biti primjer dobre prakse i drugim opštinama

Ministar čestitao Dan Opštine

Dukaj: Tivat postao uspješna priča koja može biti primjer dobre prakse i drugim opštinama

Ministar javne uprave, Marash Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću i predsjedniku SO Tivat Andriji Petkoviću Dan opštine Tivat.

"Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Tivat uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine. Tivat kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste. Pravilnim i adekvatnim korišćenjem prirodnih resursa i idealnog primorskog potencijala, Tivat je postao uspješna priča, koja može biti primjer dobre prakse za ugled drugim opštinama", kazao je Dukaj.

Ekonomski napredak Tivta je poručuje ohrabrenje vrijedno poštovanja i podrške.

"Poseban kvalitet jeste činjenica da su se valorizacija resursa, turistička transformacija, urbani razvoj i kapitalna ulaganja razvijali istovremeno sa očuvanjem ekologije i životne sredine. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Tivat u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građaninu i reformi javne uprave. Sa jasnim uvjerenjem da će Tivat nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", kazao je Dukaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.