U Podgorici održano peto kolo bokserske lige, Janković u ringu savladao Rolovića
Bokserski klub Fenix, Foto: Instagram

U Podgorici održano peto kolo bokserske lige, Janković u ringu savladao Rolovića

Peto kolo crnogorske bokserske lige održano je 25. septembra u Podgorici. Na festivalu bokserskih mečeva učestvovali su i mladi bokseri iz Bijelog Polja iz kluba Fenix.

Učesnici iz Bijelog Polja ostvarili su zapažene rezultate.

boks1

Foto: Instagram

U ženskoj konkurenciji Adila Mušović proglašena je za najperspektivniju bokserku u Crnoj Gori, dok su pobjede ostvarili još i Admin Pepeljak i Stefan Janković koji je u kategoriji do 75 kilograma u ringu savladao Đura Rolovića.

boks2

Foto: Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.