LP Budva: Budva se vraća svom evropskom i mediteranskom duhu
Opština Budva

LP Budva: Budva se vraća svom evropskom i mediteranskom duhu

Liberalna partija u Budvi na predstojećim lokalnim izborima nastupaće u velikoj građanskoj koaliciji zajedno sa DPS, SDP, SD i GI 21. maj. Opštinski odbor donio je ovakvu odluku razumijevajući značaj okupljanja svih građanskih, procnogorskih i progresivnih snaga u ovom kompleksnom trenutku kako za Crnu Goru tako i za Budvu, saopšteno je danas iz te partije.

Poručuju da su protekle dvije godine pokazale pogubnost politike određenih političkih subjekata koji su i gradu i državi donijeli samo haos, nazadovanje i potpunu zastoj u svakom razvoju.

“Dužnost odgovornih političkih partija kao što je LP i njeni koalicioni partneri, jeste da ponudi najbolja rješenja i politike koje će Budvi vratiti evropski i mediteranski duh kako bi ona bila ono što joj i pripada, metropola i simbol crnogorskog turizma i razvoja. Uvjereni smo da nako svega građani i građanke Budve prepoznaju ono što je najbolji interes svih u gradu, te da će na predstojećim lokalnim izborima velika građanska koalicija zabilježiti ozbiljan rast podrške i biti stožer buduće lokalne vlasti u Budvi“, kazali su iz LP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.