Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama sa Cetinja
Opština Kolašin

Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama sa Cetinja

Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Povodom nezapamćene tragedije koja je u preranu smrt poslala nedužne Cetinjane, a njihove porodice i prijatelje zavila u crno, u ime svih građanki i građana Kolašina, predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović uputila je izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih i gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću, a svim povrijeđenima poželjela što brži oporavak.

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gdje god da su i minutom ćutanja odaju poštu žrtvama.

"Zapamtila je Crna Gora, pamti i Kolašin, teške tragedije i zločine, ali nas ni jedan kao ovaj nije uznemirio i potresao iz temelja, unoseći u sve crnogorske domove šok i nevjericu, neizmjernu tugu i bol. Pozivam građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanemo gdje god da smo i minutom ćutanja odamo poštu žrtvama ovog monstruoznog i bezumnog zločina, pred kojim je zanijemila cijela Crna Gora, moleći se da im duša nađe spokoj, a njihovi najbliži utjehu i mir", navela je Šćepanović u saopštenju.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i napadač Vuk Borilović, dok je šest povrijeđeno.

U Vladinom domu na Cetinju danas je održana komemorativna sjednica povodom nezapamćene tragedije koja je pogodila Prijestonicu i Crnu Goru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.