DPS Tivat: Dubravka Nikčević predvodiće listu na predstojećim lokalnim izborima
Dubravka Nikčević, Foto: DPS

DPS Tivat: Dubravka Nikčević predvodiće listu na predstojećim lokalnim izborima

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Tivat, mr Dubravka Nikčević, aktuelna predsjednica partije u našoj opštini, jednoglasno je izabrana za nositeljku liste na oktobarskim izborima u Tivtu, saopšteno je danas iz te partije.

Nikčevićeva je svojim prethodnim radnim angažmanom i aktivnostima, kako kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat, tako i kao sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, dokazala svoju profesionalnost, odgovornost prema poslu i stekla reputaciju žene koja ima razumijevanja, kompromisni pristup i u koju građani imaju povjerenje.

Ona je rođena 1965. godine u Kotoru gdje je i magistrirala na Fakultetu za turizam.

Opštinski odbor DPS Tivat je prihvatio prijedlog Izbornog programa, koji osim naglašene razvojne, ima i opšte društvenu komponentu sa ciljem da Izborni program bude usaglašen sa realnim potrebama građana Tivta.

DPS Tivat dijeli uvjerenje da će predstojeći izbori u Tivtu pokazati zrelost i biti rezultat promišljanja naših građana da jedino jak, reformisani DPS sa ljudima koji su stručni i spremni da rješavaju probleme i koji će pokazati da samo zajedno možemo obezbijediti prosperitet, stabilnost i ekonomski razvoj Tivta.

"Takođe, očekuje se dogovor sa potencionalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da jedinstveno i odlučno odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra", saopšteno je iz OO DPS-a u Tivtu.

Poruka je jasna: Zajedno, snažno, pametno - u interesu svih građana Tivta!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.