Nišić: Od anti-NATO partije nam nažalost zavisi NATO politika
Irma Nišić

Nišić: Od anti-NATO partije nam nažalost zavisi NATO politika

Direktorica SD-a Irma Nišić izjavila je da će biti interesantno pratiti kako će u Crnoj Gori teći proces ratifikacije ako Finska i Švedska odluče podnijeti zahtjev za članstvo u NATO.

"Vijest da su Švedska i Finska odlučile da pristupe NATO i odgovor Alijanse da će proces pristupanja ići brzo je vrlo ohrabrujuća, ali za nas u Crnoj Gori će biti vrlo zanimljivo pratiti kako će teći proces ratifikacije s obzirom da je na čelu Skupštine predstavnica anti-NATO partije. Sad svaki put kad su ove teme na dnevnom redu treba da nagađamo što će da uradi anti-NATO partija od koje nam nažalost zavisi NATO politika. A to je samo jedan od razloga zbog kojih SD nije htio da podrži novi eksperimet u vidu manjinske vlade, jer smo uvjereni da ovako kako je koncipiran nije u skladu sa političkim, ali i bezbjednosnim interesima naše države", napisala je Nišić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.