Novljanin vozio u alkoholisanom stanju, zaradio 25 dana zatvora
Ilustracija

Vozio sa preko tri promila alkohola u krvi

Novljanin vozio u alkoholisanom stanju, zaradio 25 dana zatvora

Sudija suda za prekršaje u Budvi, odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 25 dana M.J. (45) iz Herceg Novog, jer je jutros u Igalu upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3,06 g/kg u organizmu.

Naime, nakon izvršenog alkotestiranja i utvrđivanja koncentracije alkohola u organizmu od strane policijskih sluzbenika CB Herceg Novi, okrivljeni je odmah uhapšen i odveden u službene prostorije stanice policije Herceg Novi, te u jutarnjim časovima priveden u Sud za prekršaje u Budvi, Odjeljenje u Herceg Novom, gdje mu je suđeno u hitnom postupku.

“Pored izrečene kazne zatvora, okrivljenom je zabranjeno upravljanje vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, a izrecena su mu i tri kaznena boda”, navode iz Suda za prekršaje u Budvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.