Knežević: Za Crnu Goru svih nas - vazda, za izdaju narodne volje - nikad
Milan Knežević

"Memorandum dobra osnova za formiranje nove Vlade"

Knežević: Za Crnu Goru svih nas - vazda, za izdaju narodne volje - nikad

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, saopštio je da podržava Memorandum o saradnji koji su potpisali neki od predstavnika aktuelne većine i manjinskih partija.

On smatra da dokument predstavlja dobru osnovu za formiranje nove Vlade.

"Podržavam Memorandum i vjerujem da predstavlja dobru osnovu za formiranje nove Vlade od aktuelne parlamentarne većine i stranaka manjinskih naroda. Za Crnu Goru svih nas - vazda! Za izdaju narodne volje - nikad”, napisao je Knežević na Tviteru.

Podsjećanja radi, nedavno su URA, SNP i manjinske stranke potpisale Memorandum o saradnji kako bi objedinili znanje, iskustvo i energiju i dali ključni doprinos da Crna Gora postane naredna članica EU. Memorandum su potpisali Dritan Abazović (URA), Vladimir Joković (SNP), Ervin Ibrahimović (BS), Nik Đeljošaj (AA), Genci Nimanbegu (FORCA), Fatmir Đeka (DP) i Srđan Pavićević (CIVIS).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.