Miladinović novi v.d. izvršnog direktora kompanije
ilustracija

Miladinović novi v.d. izvršnog direktora kompanije "13. jul - Plantaže"

Odbor direktora kompanije "13. jul - Plantaže" je, na današnjoj sjednici, razriješio Miroslava Vukovića sa funkcije izvršnog direktora kompanije, kao i sekretara društva Rajku Pejović

Svih šest članova predstavnika državnog kapitala glasali su za smjenu Vukovića sa mjesta izvršnog direktora.

- Na mjesto vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovan je dr Zoran Miladinović, koji je u kompaniji zaposlen od 1991. godine, najprije na poslovima tehnologa, a potom i glavnog tehnologa u sektoru vinogradarsko- voćarske proizvodnje - saopšteno je iz Plantaža.

Odbor direktora je uvjeren da će ove promjene dovesti do pozitivih pomaka u daljem poslovanju kompanije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.