Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, osvanuo snimak napada na Antonijevića(VIDEO)
Foto:Screenshot

Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, osvanuo snimak napada na Antonijevića(VIDEO)

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je do 48 sati. On se tereti za nasilničko ponašanje.

Dragan Bjelogrlić će, kako navode u tužilaštvu, sjutra biti ispitan.

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u 4 u hotelu "Ambasador" intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dvije osobe. Kako RTS nezvanično saznaje riječ je o glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću i reditelju Predragu Antonijeviću.

Na Twitteru je osvanuo snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako je Bjelogrlić nasrnuo i minimalno pet puta udario Antonijevića.

U Nišu se održavaju Filmski susreti zbog čega su Bjelogrlić i Antonijević u tom gradu. 

Srđan Savić direktor festivala izjavio je da Sajvet i Direkcija festivala izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se desio u kasnim jutarnjim satima.

Kako je naveo festival se bavi organizacijom i očekuje od nadležnih organa da rasvijetle slučaj.

Savić je rekao da Predrag Gaga Antonijević nije gost festivala, a njegov film "Dara iz Jasenovca" nije ni prijavljen za selekciju ovogodišnjih Filmskih susreta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.