Carević: Budva i Berane su dva bratska grada
Marko Bato Carević

Čestitka predsjedniku Tihomiru Bogavcu dan opštine

Carević: Budva i Berane su dva bratska grada

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao je Dan opštine Berane predsjedniku Opštine Tihomiru Bogavcu kao i svim građanima i građankama ove opštine.

“Građani Berana su se posebno istakli u našoj zajedničkoj borbi za očuvanje svetinja i slobodnu Crnu Goru. Ovom prilikom želim da ukažem priznanje i poštovanje svima koji su dali doprinos u sveopštim promjenama i što su uvijek bili na braniku Njegoševe Crne Gore. Građani Budve nisu zaboravili svu vašu solidarnost i podršku koju ste im pružili tokom prošlogodišnjeg neustavnog otimanja vlasti  i prekrajanja izborne volje građana, na čemu su vam bezgranično zahvalni", naveo je Carević.

Vjeruje da će zajedničkim djelovanjem kao i bratskim i prijateljskim odnosom između dva grada Budve i Berana u budućem periodu uložiti maksimalne napore koji će doprinijeti razvoju te sjeverne opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.