Tihomir Bogavac

Bogavac čestitao izbor Mitropolita crnogorsko-primorskog

"Uvjeren sam da je Vladika Joanikije dostojan nasljednik blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija"

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac čestitao je doskorašnjem Vladici budimljansko-nikšićkom Joanikiju, izbor za Mitropolita crnogorsko-primorskog.

"Neka nam služi na radost, na bolje sjutra i na sabranju svih pravoslavaca, ali i svih drugih vjera i nacija sa kojima imamo suživot na ovim prostorima. Čestitajući Vam izbor za Mitropolita crnogorsko-primorskog, želim da Vas Bog blagoslovi u obavljanju Vaše svete službe. Uvjeren sam da su pravoslavni vjernici, sveštenstvo i svi pripradnici Srpske pravislavne crkve Vašim izborom dobili dostojnog naslednika blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija i da ćete, svojim uzvišenim djelovanjem uspešno obavljati novu dužnost. Na mnogaja ljeta", poručio je Bogavac.

Uputio je čestitke i novoizabranom Episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju i poželio mu dobrodošlicu u Berane gdje je sjedište ove Eparhije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.