Bogavac – Rudajev: Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije
Foto: Opština Berane

Bogavac – Rudajev: Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac sastao se sa Delegacijom Ambasade Ruske federacije u Crnoj Gori, savjetnikom Ambasade, Nikolajem Rudajevim i prvim sekretarom Ambasade Subotinom Timurom.

Bogavac je na sastanku, održanom u zgradi Opštine, istakao da Opština Berane tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom i da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Uputio je poziv ambasadoru, Vladislavu Maslenikovu da posjeti Opštinu Berane i predložio da grad posjete i ruski investitori.

Savjetnik Ambasade, Nikolaj Rudajev kazao je da je Berane za Rusku federaciju poseban grad jer lokalna vlast ima dobru namjeru u svim sferama svoga djelovanja.

Saopštio je da ambasador prilikom naredne posjete Beranama ima namjeru da govori o konkretnim projektima, jer uspjeh leži u zajedničkom radu.

"Crna Gora je naš prijatelj i mi to kao država doživljavamo", kazao je Rudajev.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Skupštine opštine Berane Goran Kiković, odbornik Boris Boričić, menadžer Opštine Vladimir Đaković, direktor Komunalnog preduzeća Savo Vučetić, šefica Kabineta predsjednika Opštine Dubravka Jovančević, šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević, savjetnica u Službi Skupštine Jasmina Đukić i savjetnik u Službi predsjednika Miomir Vojinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.