Brat i sestra prodali kuću za liječenje dvogodišnje Anike, kupac iz SAD
Mala Anika

Brat i sestra prodali kuću za liječenje dvogodišnje Anike, kupac iz SAD

Miloš Mijailović (32) i njegova sestra Biljana Dragićević (23) prodali su kuću u centru Rudnika Spasoju Cvijetinoviću iz BiH, koji živi i radi u Minesoti u SAD, kako bi pomogli u prikupljanju novca za liječenje dvogodišnje Anike Manić.

Kako prenosi gminfo.rs, početna cijena za kuću od oko 90 kvadrata, koja se nalazi neposredno pored glavnog puta na Rudniku, sagradjena krajem šezdestih godina i naslijeđena od njihovog pokojnog dede Miodraga, bila je 4.000 eura,prenosi Beta.

Poslije sedam dana licitiranja, kuća je sinoć prodata za 8.000 dolara.

"Licitacija je završena u 20 sati, a najveća ponuđena suma je 8.000 dolara od gospodina Spasoja Cvijetinovića iz Amerike. Novac je sinoć u 20.30 uplaćen na račun male Anike, što se može i provjeriti na sajtu", izjavio je Mijailović.

On je, inače, prije par dana za Anikin život oglasio na prodaju svoj bajkerski prsluk.

"Do sada, što se tiče prsluka, nisam dobijao novčane ponude, ali sam dobio bezbroj poziva. Na svom facebook profilu sam napisao ukoliko neko želi da ostavi komentar da to budu skrinšotovane fotografije poslate poruke 858 na 3030", kazao je Miloš za gminfo.rs.

On je dodao da je sinoć ponovo prsluk stavio na licitaciju sa početnom cenom od 3.000 eura i moći će da se licitira sve do isteka roka prikupljanja novca za malu Aniku.

Anika Manić iz Gornjeg Milanovca boluje od spinalne muskulatorne atrofije i njeno stanje se pogoršava sve više kako vreme odmiče. Disanje i gutanje su sve slabiji, a u životu je održavaju aparati.

Anikina porodica mjesecima apeluje na građane Srbije da se uključe u prikupljanje novca potrebnog za njeno liječenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.