U Srbiji ugovor na neodređeno svima koji su liječili građane od korone
Ilustracija

Odluka Vlade Republike Srbije

U Srbiji ugovor na neodređeno svima koji su liječili građane od korone

Vlada Srbije saglasila se danas da se u radni odnos na neodređeno vrijeme prime zdravstveni radnici i drugi saradnici koji su radili na liječenju građana od korona virusa.

Kako se navodi u saopštenju, na sjednici je usvojen i Zaključak o dodjeli jednokratne novčane pomoći građanima kojima je izuzetno ugrožen životni standard, koji žive na teritorijama gradova Kragujevac i Kraljevo i na teritorijama opština Batočina i Knić.

Za te namjene obezbijeđena su sredstva u iznosu od 15,3 miliona dinara.

Članovi Vlade usvojili su Zaključak o usvajanju Plana harmonizacije viznog režima Srbije sa viznim režimom Evropske unije, što je jedna od obaveza na putu evropskih integracija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.