SNP osudio incidente na fudbalskoj utakmici u Beranama: Sankcionisati huligane
SNP

SNP osudio incidente na fudbalskoj utakmici u Beranama: Sankcionisati huligane

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije je osudila incidente koji su se juče desili u Beranama tokom trajanja fudbalske utakmice između Jezera i Budućnosti.

Iz SNP-a su pozvali Ministarstvo unutrašnjih poslova da grupu huligana, koja je na vjerskoj osnovi vrijeđala članove tima iz Plava, a potom i demolirala automobil jednog od navijača Jezera, što prije procusuira i sankcioniše na adekvatan način.

"Crna Gora je multinacionalna i multikonfesionalna sredina i to je naše bogatstvo kojim treba da se dičimo. Ovakvi ispadi bilo kojeg pojedinca ili grupe su nedopustivi i ne smiju biti tolerisani u demokratskom društvu, koje pretenduje na članstvo u Evropskoj uniji", navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz ove partije pozvali su građane na mir, toleranciju, uvažavanje različitosti i međusobno poštovanje.

"Istorijski trenutak kojem svjedočimo, smjena tridesetogodišnje diktatorske vlasti, mora značiti i promjenu nas samih na bolje.Moramo se okrenuti jedni drugima i sagledati realne probleme sa kojima se suočavamo, a to su prije svega nesvakidašnja zdravstvena i ekonomska kriza. Skupimo snagu za korjenite reforme koje nas očekuju, a koje će zahtijevati zajedništvo i slogu svih", poručuju iz SNP-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.