Pjesmom proslavili otvaranje granica sa Crnom Gorom
Foto: Instagram

Fanovi iz regiona pohrlili u Herceg Novi na nastup Bojana Marovića

Pjesmom proslavili otvaranje granica sa Crnom Gorom

U trenutku kada se saznalo da Crna Gora otvara granice za građane nekih zemalja, veliki broj građana iz Srbije, Bosne kao i Sjeverne Makedonije, uputio se ka Crnoj Gori.

Već narednog dana fanovi iz pomenutih zemalja, pohrlili su u Herceg Novi na nastup Bojana Marovića.

Uz sve propisane mjere, Bojan je nastupio u Herceg Novom, gdje je u romantičnom ambijentu, uz zvuk mora, pjevao svoje najveće hitove.

"Veoma sam iznenađen! Toliko interesovanje, u situaciji koja nas je sve zadesila, to se zove ljubav fanova. Preći tolike kilometre, uz sve mjere opreza, kako bi  uživali u emocijama koje im pjesmom darujem. Hvala Vam, volim Vas. Našli smo način da pjevamo zajedno, čuvajte se, vidimo se uskoro ponovo“, poručio je Marović!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.