Južna Afrika

Ovaj luksuzni hotel nudi gostima spavanje u vozu parkiranom na mostu uz pogled na slonove, lavove... (FOTO/VIDEO)

Luksuzni hotel u Južnoj Africi nudi gostima spavanje na mostu. U pitanju je hotel koji je zapravo voz parkiran na željezničkom mostu. Hotel je smješten u blizini kampa Skukuza unutar Nacionalnog parka Kruger, u kome slobodno lutaju lavovi, leopardi, nosorozi, slonovi i afrički bivoli.

Svaku od soba u hotelu ili vozu, dizajnirali su lokalni umjetnici, a gostima su dostupni i zasebna kuhinja i bazen.

U hotelu će moći da borave stariji od 12 godina, a do 2022. godine biće izgrađeno još nekoliko soba za porodični smještaj, prenosi CNN Travel.

Hotel je smješten u blizini kampa i u okviru Nacionalnog parka Kruger, u kome turizam postoji već stotinak godina.

2007080863xl

Foto: Kruger Shalati

Kroz istoriju su se vozovi na dugim relacijama tokom noći parkirali na isto mjesto gdje je sada smješten hotel. Most Selati ima istorijski značaj, nalazi se na rijeci Sabi.

Voz - hotel raspolaže sa 24 luksuzne sobe i svaka ima pogled na rijeku i park. Noćenje će da košta oko 520 dolara.

Datum otvaranja hotela još nije poznat, ali se vjerovatno prvi gosti očekuju krajem godine.

2007080864xl

Foto: Kruger Shalati 

Untitled

Foto: Kruger Shalati

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.