Rajaner vrši povraćaj novca za otkazane letove do kraja jula
Ilustracija

Iz firme saopštili da postižu brz napredak

Rajaner vrši povraćaj novca za otkazane letove do kraja jula

Niskobudžetna aviokompanija Rajaner saopštila je da postiže brz napredak u povraćaju novca za otkazane letove od marta do juna.

Kako se navodi, završeno je refundiranje letova za mart, završeno je oko 50 odsto povrata novca za aprilske letove, a do 15. jula će se obrađivati ostatak zahtjeva za povraćaj novca.

Do kraja jula biće obrađen i cio maj i veći dio juna, navodi se u saopštenju.

"Više od 90 odsto putnika koji su rezervisali (karte) direktno preko Rajanera i koji su tražili povraćaj novca za putovanja između maja i juna dobiće svoj novac prije kraja jula", ističe se u saopštenju, prenosi N1.

Dodaje se da brinu i zbog svojih klijenata koji su karte rezervisali preko treće strane, odnosno onlajn putničkih agencija, ali da imaju određenih problema sa povraćajem novca.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.